värmepump för alla fastigheter

VAD BEHÖVER DU TÄNKA PÅ NÄR DU VÄLJER VÄRMEPUMP?

En värmepump är en kylmaskin, kylmaskiner bör installeras av ett ackrediterat kylföretag med totalåtagande. Bravida Kyla har resurser och kunskap att göra en total lösning av Ert energibehov.


Vi har värmepumpar från några kW till flera tusen kW. Vi har lång erfarenhet av värmepumpar för alla slags fastigheter, från villor till stora industrier, kontorskomplex, butiker och köpcentra. 


 Vi samarbetar med de ledande tillverkarna av fastighetsvärmepumpar och kan garantera hög effektivitet och jämn värme i hela fastigheten,  samtidigt som du sparar pengar och bidrar till en låg miljöpåverkan.


En trasig värmepump på vintern är sällan populärt hos hyresgästerna. Därför är det viktigt att du väljer rätt leverantör till din värmepump och att den blir servad regelbundet  av Bravidas kyltekniker så att den bibehåller prestanda och håller länge!


Välj Bravida för  köp av  din värmepumps installation. 

Vi hjälper gärna till med allt från rådgivning och projektering till installation och service. 


Vi besöker dig hemma eller på ditt företag och inventerar behoven och förutsättningarna för att ta fram den bästa lösningen för er.

Vi tar ansvar för hela installationen kyla, el, vs och ventilation om så önskas.


En leverantör för allt- inget som ramlar mellan stolarna!


Inget uppdrag är för litet, vi utför allt från små installationer till omfattande entreprenader


Bravida Kylteknik har största delen av sin verksamhet i Skaraborgs och Älvsborgs län. Bravida är lokalt etablerade på följande orter; Lidköping, Falköping, Mariestad, Skara, Skövde, Trolllhättan, Uddevalla och Strömstad. 

Kontakta oss redan idag FÖR ETT kostnadsförslag